برگزاری جشن نیمه شعبان و روز جوان در نمازخانه دانشگاه گرمسار

فروردین ۲۸, ۱۳۹۸

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج) و روز جوان، تولد حضرت علی اکبر(ع) جشن باشکوهی با حضور قائم مقام محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کلینی،  حراست محترم دانشگاه جناب آقای صفوی پناه، اعضا محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. این جشن که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه […]

این جشن که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری محترم جناب آقای شیخ علی شاه  آغاز شد و با مداحی و مدیحه سرایی جناب آقای علیمی مداح اهل بیت تداوم یافت. در ادامه جناب آقای سلیمانی به مولودی خوانی پرداختند.

از حاضرین در این جشن با شیرینی  و شکلات پذیرایی بعمل آمد و از بین دانشجویان، هفده نفر به قید قرعه انتخاب شدند و به آنان جوایزی اهدا شد.

در انتها با نزدیک شدن به وقت ملکوتی اذان ظهر، نماز ظهر و عصر به اقامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ایجوی امام جماعت دانشگاه برگزار گردید.   ۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۲۴۹۳۸   ۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۲۰۱۴۹

۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۲۵۹۱۳   ۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۳۰۱۰۸

۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۲۲۱۴۴   ۲۰۱۹۰۴۱۷_۱۲۲۲۲۵