برگزاری جشن اعیاد بزرگ شعبانیه در نمازخانه دانشگاه گرمسار

فروردین ۲۱, ۱۳۹۸

جشن اعیاد بزرگ شعبانیه در نمازخانه دانشگاه گرمسار برگزار شد. این جشن در تاریخ بیستم و بیست و یکم فروردین ماه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام حسین(ع) ، حضرت ابوالفضل عباس (ع) و حضرت امام سجاد (ع) به همت امور فرهنگی دانشگاه، دانشجویان بسیجی و هیات فاطمیون برگزار شد. در این مراسم که با حضور حجت الاسلام […]

جشن اعیاد بزرگ شعبانیه در نمازخانه دانشگاه گرمسار برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ایجوی امام جماعت دانشگاه گرمسار و تعدادی از کارکنان و اساتید دانشگاه برگزارشد، دوتن از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به مدیحه سرایی و مولودی خوانی پرداختند.

در خاتمه مراسم نیز از حاضرین با پخش شیرینی پذیرائی به عمل آمد.

IMG_9971   ۲۰۱۹۰۲۲۶_۱۳۱۶۴۶