برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری استان سمنان

آذر ۲۶, ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، با توجه به ضرورت شناسایی و حمایت و تجلیل از جهادگران عرصه فناوری، جشنواره جهادگران علمی با مشارکت دانشگاه گرمسار و بنیاد علمی سپاه پاسداران  ۲۵ آذر ۹۸ برگزار شد. این جشنواره با حضور سرهنگ پاسدار ناظریه فرمانده سپاه گرمسار، برادر پاسدار جلالی رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان سمنان، […]

این جشنواره با حضور سرهنگ پاسدار ناظریه فرمانده سپاه گرمسار، برادر پاسدار جلالی رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان سمنان، جناب آقای حزب الهی معاون محترم برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان، جناب آقای نجفی ریاست محترم آموزش و پرورش شهرستان، جناب آقای حسنی بخشدار محترم مرکزی، جمعی از روسای ادارات شهرستان و اساتید، هیات رئیسه و ریاست محترم دانشگاه گرمسار جناب آقای دکتر لحمیان برگزار گردید.

این جشنواره با هدف تجلیل از نخبگان و مخترعین و تقویت روحیه خودباوری جوانان در دو بخش جشنواره ای و نمایشگاهی برگزار گردید.

در پایان نیز تفاهم نامه ای جهت مشارکت و همکاری بیشتر بین دانشگاه دولتی گرمسار و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان منعقد گردید.

IMG_0139   IMG_0154

IMG_0150   IMG_0143