برگزاری اولین کنفرانس بین المللی هنر معماری

آبان ۴, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه گرمسار می رساند: اولین کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها از تاریخ ۲۵ آذر ۱۳۹۵ تا ۲۶ آذر ۱۳۹۵ توسط موسسه مهد پژوهش ره پویان حقیقت -پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی- موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران -پژوهشکده فرهنگ، […]

به اطلاع کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه گرمسار می رساند:

اولین کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها از تاریخ ۲۵ آذر ۱۳۹۵ تا ۲۶ آذر ۱۳۹۵ توسط موسسه مهد پژوهش ره پویان حقیقت -پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی- موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران -پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه نمایند:

www.iconfaaa.ir

محل برگزاری: تهران -پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی

ضمناً آخرین مهلت ارسال چکیده و اصل مقالات ۲۵ آبان ماه ۹۵ و آخرین مهلت ثبت نام ۵ آذرماه ۹۵ می باشد.