برگزاری امتحان برای جاماندگان امتحان کلیه ساعات روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۸

بهمن ۸, ۱۳۹۶

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار با توجه به شرایط بد آب و هوا و پیرو جلسه مجدد شورای دانشگاه، مقرر گردید امتحانات روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۸ طبق برنامه قبلی برگزار گردد. همچنین برای جاماندگان از امتحانات امروز، متعاقبا روز برگزاری مجدد امتحانات مشخص و از طریق اطلاعیه سایت دانشگاه اعلام خواهد گردید. برنامه امتحانات روز یکشنبه […]

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار

برنامه امتحانات روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۸
ساعت ۱۱:۳۰-۸:۳۰  (طبق اطلاعیه های قبلی امتحانات این ساعت با تاخیر و از ساعت ۱۱ آغاز می گردد.)
ساعت ۱۶-۱۳
ساعت ۱۸:۳۰-۱۶:۳۰

برنامه امتحانی دانشجویان جامانده از امتحانات کلیه ساعات روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۸
متعاقبا روز برگزاری مجدد امتحانات از طریق اطلاعیه سایت دانشگاه اعلام خواهد گردید.