برگزاری اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه گرمسار

شهریور ۸, ۱۳۹۵

نخستین اردوی جهادی برون استانی بسیج دانشجوئی دانشگاه گرمسار با پشتیبانی بسیج دانشجوئی شهرستان گرمسار در تیرماه سال جاری برگزار شد. گروه جهادی دانشگاه گرمسار موسوم به «ابوتراب» متشکل از ۱۸ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان بسیجی دانشگاه گرمسار بود که از روز شنبه ۲۶ تیرماه عازم منطقه هدف شدند. منطقه هدف که با […]

منطقه هدف که با رایزنی های انجام شده از طریق حوزه مقاومت بسیج شهید علیرضا موحد دانش تهران بزرگ انتخاب شده بود، روستاهای مناوند، پیچگان و فخرآباد از توابع شهر حاجی آباد واقع در جنوب شرقی استان خراسان جنوبی بود.

گزارش اردوی جهادی دانشگاه گرمسار

در ادامه، گزارش و تصاویری از این اردو قرار داده شده است:

IMG_5938   IMG_5995

IMG_20160817_174938