برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در دانشگاه گرمسار

مرداد ۸, ۱۴۰۰

آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در ۱۳۱ کدرشته ، صبح روزهای چهارشنبه ششم، پنجشنبه هفتم و جمعه هشتم مرداد ۱۴۰۰ همزمان با سراسر کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی دردانشگاه گرمسار برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰با حضور ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب که ۵۳ درصد زن و […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰با حضور ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب که ۵۳ درصد زن و ۴۷ درصد مرد هستند، در ۳۶۷ حوزه امتحانی اصلی و ۱۷۹ شهر در سراسر کشور برگزار می­شود.

تعداد متقاضیان کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه گرمسار ۵۸۹ نفر گزارش گردید، که به تفکیک در روزهای چهارشنبه ۴۹ داوطلب، روز پنج شنبه ۳۲۵ داوطلب و روز جمعه ۲۱۵ داوطلب در این ازمون شرکت کردند.

در این آزمون، مانند سایر کنکورها حضور داوطلبان با ماسک اجباری و فاصله اجتماعی بین هر صندلی ۱۸۰ سانتیمتر تعیین شده است.