برگزاری آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر

تیر ۹, ۱۴۰۰

آزمون سراسری ۱۴۰۰ در روزهای چهارشنبه نهم الی شنبه دوازدهم تیرماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه گرمسار برگزار می شود. امروز نهم تیرماه آزمون هنر در دانشگاه گرمسار با رقابت ۱۴۵ داوطلب در حال برگزاری است که از این تعداد ۱۱۵ نفر داوطلب زن و ۳۰ نفر داوطلب مرد هستند. به منظور رعایت دستورالعمل […]

به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی و سلامتی داوطلبین ضدعفونی حوزه آزمون، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان جهت بررسی وضعیت سلامت عمومی داوطلبین، انجام تب سنجی در ورودی حوزه ازمون برای داوطلبین صورت گرفته است همچنین به منظور جلوگیری از تراکم جمعیتی داوطلبان در حوزه ها برای کاهش حداکثری انتشار ویروس کرونا، روزهای برگزاری آزمون از ۲ روز به ۴ روز افزایش یافته است.