برگزاری هشتمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور

آذر ۳۰, ۱۳۹۸

هشتمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور  روز چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۸ در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. در این نشست دکتر سیف مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، در مورد طرح تحول ارتباط دانشگاه با جامعه با هدف کلان شناسایی و […]

در این نشست دکتر سیف مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، در مورد طرح تحول ارتباط دانشگاه با جامعه با هدف کلان شناسایی و رفع نیازهای صنعت، هدفمندی پایان نامه ها، فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی، مهارت افزایی دانشجویان، رصد اشتغال دانشجویان و شناسایی و ترویج تجربه های موفق دانشگاه ها با توسعه آزمایشگاه های تحقیقاتی سخنرانی کردند.

دکتر برومند معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سخنران دوم، در مورد ورود در صنعت و فعالسازی بخش تحقیق و توسعه صنایع از طرف دانشگاه به ایراد سخن پرداختند و خلاقیت و انعطاف پذیری اعضای هیات علمی را در عمل، مایه ارتباط موثر با شرکت ها و صنایع ذکر کردند. در ادامه ۱۲ ایده توسط دانشگاهها و مراکز پژوهشی در مورد ارتباط موثر دانشگاه و صنعت ارائه شد که از بین آنها ۴ ایده به عنوان ایده برتر توسط هیات داوران انتخاب و تقدیر شد.