برگزاری مسابقات ورزشی همگانی مجازی وزارت علوم به مناسبت دهه مبارک فجر

بهمن ۱۸, ۱۳۹۹

« به استحضار کلیه دانشجویان گرامی می رساند : به مناسبت دهه مبارکه فجر، اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در نظر دارد نسبت به برگزاری مسابقات همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اقدام نماید. علاقه مندان می توانند جهت شرکت در مسابقات مذکور، با مطالعه فایلهای راهنمای پیوست و […]

« به استحضار کلیه دانشجویان گرامی می رساند :

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در مسابقات مذکور، با مطالعه فایلهای راهنمای پیوست و از طریق سامانه ستاو نسبت به انجام فعالیتهای خواسته شده و آپلود ویدئوهای مربوطه تا پیش از پایان بهمن ماه جاری در سامانه مذکور و ثبت در سامانه الکترونیکی پرتال سازمان امور دانشجویان به آدرس HTTP://eservices.saorg.ir/tbs اقدام لازم به عمل آورند.

آئین نامه مسابقات طناب زنی

آئین نامه مسابقات اسکواش