برگزاری دومین جشنواره استانی« تجلیل از تشکلهای مردم نهاد برتر در حوزه دفاع مقدس و خدمت رسانی جهادی»

مهر ۲۱, ۱۴۰۰

“ قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی : اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزهای دفاع مقدس استان سمنان در نظر دارد دومین جشنواره استانی«تجلیل از تشکلهای مردم نهاد برتر در حوزه دفاع مقدس و خدمت رسانی جهادی» را برگزار نماید. علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره فایل پیوست […]

“ قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی :

علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره فایل پیوست را مطالعه و مطابق راهنماییهای آن اقدام نمایند.”

دومین جشنواره تجلیل از تشکلهای مردم نهاد برتر در حوزه دفاع مقدس و خدمت رسانی جهادی