برگزاری جشنواره مکتب سلیمانی، مکتب پایداری

دی ۱۴, ۱۳۹۹

برگزاری جشنواره مکتب سلیمانی، مکتب پایداری توسط دانشگاه سهند  به استحضار می‌رساند مراسم سالگرد شهادت سردار دلیر سپاه اسلام،‌ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور و سخنرانی همرزمان آن شهید والا مقام، سردار سرتیپ پاسدار حاج محمد مارانی فرمانده قرارگاه مدینه و از فرماندهان لشکر ثارالله در دوران دفاع مقدس و یاران شهید سپهبد حاج […]

برگزاری جشنواره مکتب سلیمانی، مکتب پایداری توسط دانشگاه سهند

به استحضار می‌رساند مراسم سالگرد شهادت سردار دلیر سپاه اسلام،‌ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور و سخنرانی همرزمان آن شهید والا مقام، سردار سرتیپ پاسدار حاج محمد مارانی فرمانده قرارگاه مدینه و از فرماندهان لشکر ثارالله در دوران دفاع مقدس و یاران شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سردار مصطفی محمدی فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان (عج)، و حاج علی نقوی، از رزمندگان لشکر ثارالله در دوران دفاع مقدس روز شنبه مورخ ۹۹/۱۰/۱۳ از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار خواهد شد. امکان شرکت دانشگاهیان گرامی از طریق سامانه مجازی دانشگاه به آدرس زیر نیز میسر می باشد.

آدرس لینک پخش:

علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل پیوست را مطالعه نمایند.

unnamed