برپایی نمایشگاه دانشجویی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

آذر ۲۶, ۱۳۹۴

گروه معماری دانشگاه گرمسار با همکاری ستاد برگزاری هفته پژوهش نسبت به برپایی نمایشگاهی از آثار دانشجویان اقدام کرده است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار،در این نمایشگاه آثاری همچون اسکیس، آلبوم های دانشجویان و همچنین ماکت و آثار حجمی آنان به نمایش درآمده است. آثار برگزیده مسابقه اسکیس که در هفته پژوهش برگزار شده […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار،در این نمایشگاه آثاری همچون اسکیس، آلبوم های دانشجویان و همچنین ماکت و آثار حجمی آنان به نمایش درآمده است. آثار برگزیده مسابقه اسکیس که در هفته پژوهش برگزار شده بود نیز در این نمایشگاه به چشم می خورد.
این نمایشگاه از روز چهارشنبه ۲۵ آذر گشایش یافته و تا ۳۰ آذر ادامه دارد.
علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند به ساختمان شهید عزیزی واقع در دانشگاه پیام نور مراجعه کنند.

گزارش تصویری از مراحل برپایی و شروع به کار نمایشگاه درذیل امده است:

photo_2015-12-17_21-01-52    photo_2015-12-17_21-02-18 photo_2015-12-17_21-02-32    photo_2015-12-17_21-02-05