اطلاعیه شماره۲: برنامه فعالیت دانشگاه و حضور دانشجویان پس از تعطیلات نوروزی

فروردین ۱۳, ۱۳۹۹

باسلام خدمت اساتید و دانشجویان گرامی، ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای خانواده دانشگاه گرمسار و عموم مردم ایران و با امید عبور از بحران اپیدمی کرونا با کمترین خسارت ممکن، همچنانکه مستحضرید با توجه به اعلام ستاد کشوری مقابله با ویروس کرونا و بر اساس شواهد موجود و پیشبینی […]

باسلام خدمت اساتید و دانشجویان گرامی، ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای خانواده دانشگاه گرمسار و عموم مردم ایران و با امید عبور از بحران اپیدمی کرونا با کمترین خسارت ممکن، همچنانکه مستحضرید با توجه به اعلام ستاد کشوری مقابله با ویروس کرونا و بر اساس شواهد موجود و پیشبینی های به عمل آمده، ، امکان برگزاری کلاسهای حضوری در آینده
نزدیک وجود ندارد. لذا با توجه به برگزاری چندین جلسه فوق العاده در روزهای اخیر موارد ذیل اعلام می گردد :

۱- هرگونه سیاست کلان در مورد تعیین زمان و ادامه تعطیلی یا آغاز آموزش حضوری در مؤسسات آموزشی و دانشگاهها با ستاد ملّی مبارزه با کرونا است و دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تابع آن سیاست خواهند بود. در هرصورت، نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ جزء دوره تحصیلی فعال دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور محسوب میشود و به دلیل لزوم تسلسل ورود دانشجویان جدید در مهرماه ۱۳۹۹ و نیز لزوم دانش آموختگی برخی دانشجویان شاغل به تحصیل در آخرین نیمسال تحصیلی خود (در نیمسال جاری)، الزام اتمام نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ امر محرز و قطعی است.

سیاست اصلی دانشگاه پرهیر از حذف نیمسال جاری و جلوگیری از ایجاد خسارت و وقفه تحصیلی برای دانشجویان عزیز است و متناسب با شرایط جدید، تمهیدات و تسهیلاتی برای به سرانجام رساندن نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از نظر مقررات آموزشی اندیشیده  می شود.

۲-دانشگاه گرمسار نیز همانند سایر نهادها و سازمان‌های کشور، تابع تصمیم ها و برنامه‌های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (کوئید ۱۹) است و تاریخ و نحوه  ادامه فعالیت آن منوط به اعلام نظر مراجع ذیربط ملی و استانی خواهد بود. لذا پیرو تصمیمات ستاد ملی کرونا و هیأت رئیسه محترم دانشگاه، کلیه کلاس‌های نظری دانشگاه تا اطلاع بعدی به صورت مجازی (غیرحضوری) برگزار می‌گردد.

بنابراین دانشجویان عزیز تا اطلاع ثانوی از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایند.

کلاس های دروس نظری دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری و با بهره گیری از خدمات الکترونیکی برگزار می شود و فعالیت های جاری آموزش در سطح گروهها طبق تقویم دانشگاهی الزاما در قالب آموزشهای مجازی ادامه خواهد یافت. بر این اساس، اهتمام ویژه به نکات مطرح شده در این اطلاعیه و نیز اطلاعیه  ها و نامه های ارسال شده قبلی، از سوی اعضای هیأت علمی و مدیران گروههای آموزشی پس از هماهنگی با معاونین آموزشی الزامی است . لذا ضروری است اساتید محترم و دانشجویان عزیز برای تداوم ارایه دروس به صورت غیرحضوری که از طریق دانشگاه طی اطلاعیه های آینده اعلام خواهد شد، اقدام  جدی بعمل آورند. برای کنترل عملکرد همکاران محترم، گزارش عملکرد اساتید به صورت هفتگی به حوزه معاونت آموزشی دانشگاه ارسال می‌شود.

۳- همکاران گرانقدر ما در دانشگاه تلاش خواهند کرد با بهره گیری از همه امکانات موجود و با رفع نواقص احتمالی، زمینه را برای استفاده هرچه بیشتر دانشجویان عزیز از فرصت آموزش مجازی فراهم آورند تا تحصیل آنان با وقفه روبرو نشود. به منظور استفاده دانشجویانی که ممکن است به هر دلیلی در زمان مقرر نتوانند در کلاس شرکت نمایند، مقرر گردید تا پس از کلاس امکان استفاده از آن به صورت آفلاین فراهم گردد.

۴-در صورتی که تکمیل آموزش درسی به صورت غیرحضوری و احیانا درچند جلسه حضوری توسط استادی میسر نباشد، ضمن دریافت دلایل توجیهی استاد درس، امکان ارایه درس به روش‌های مختلف مورد بررسی قرارمی گیرد. لذا اساتید محترم ضمن هماهنگی با مدیران گروه های آموزشی، درخواست خود را جهت طرح در شورای آموزشی دانشگاه ارائه نمایند.

۵- در راستای کاهش دغدغه دانشجویان عزیز و خانواده های محترم، با درخواست دانشجویان برای حذف نیمسال جاری بدون احتساب در سنوات موافقت خواهد شد. امکان حذف بیش از یک درس (حتی دروس عملی) در بازه حذف تکدرس به درخواست دانشجویان بدون رعایت نصاب حداقل تعداد واحد ایجاد خواهد شد. لازم به ذکر است که این تسهیلات برای پاسخگویی به شرایط اضطراری فعلی است و به دانشجویان عزیز موکدا” توصیه می شود برای پرهیز از آفات  ناشی از طولانی شدن تحصیل و عقب ماندن از برنامه های شخصی ناشی از آن، فقط و فقط در صورت ضرورت و پس از مشورت با خانواده و اساتید خود از این امکان استفاده نمایند.

۶-تصمیم در خصوص نحوه ارائه قسمت عملی دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین بازنگری احتمالی و به روز رسانی تقویم آموزشی دانشگاه  و زمان برگزاری امتحانات پایان ترم در وقت مقتضی و پس از ازسرگیری کلاس‌های حضوری برنامه ریزی و زمان آن و همچنین برنامه های مربوط به دروس نیمسال تابستان، کارآموزی و دروس معرفی به استاد دانشجویان تصمیمات لازم اتخاذ و متعاقبا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین نحوه و چگونگی غیرحضوری کلاسها طی اطلاعیه های هفته آتی اعلام خواهد گردید.

در پایان مجددا بر الزام ارائه و تداوم ارائه دروس نظری بصورت مجازی توسط اساتید و شرکت دانشجویان در کلاسهای مجازی مذکور تاکید می گردد. امید است که با توکل برخداوند متعال و همدلی و همکاری و عمل به وظایف محوله از چالش موجود با موفقیت گذر کنیم.

دانشجویان گرامی آخرین اطلاعیه‌های دانشگاه را در خصوص وضعیت رویدادهای آموزشی و دانشجویی دانشگاه در نیمسال جاری را از سایت رسمی این دانشگاه دنبال نمایند.

با آرزوی سلامتی و تندرستی