برنامه‌های وزارت علوم در ۲۲ بهمن

بهمن ۱۷, ۱۳۹۴

.معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌های این وزارتخانه را برای یوم الله ۲۲ بهمن ماه تشریح کرد دکتر سید ضیا هاشمی با گرامیداشت دهه فجر از اقشار مختلف کشور به ویژه جامعه دانشگاهی اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاهی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اتحاد و یکپارچگی خود […]

دکتر سید ضیا هاشمی با گرامیداشت دهه فجر از اقشار مختلف کشور به ویژه جامعه دانشگاهی اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاهی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اتحاد و یکپارچگی خود را به جهانیان ثابت کنند.

وی با اشاره به برگزاری جلساتی در کمیته دانشگاهیان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های مختلف، گفت: یکی از برنامه‌هایی که به صورت خاص برگزار می‌کنیم بحث “پیاده‌ راه دانشگاه انقلاب” است که روزهای ۲۱ و ۲۲ بهمن در خیابان انقلاب حد فاصل خیابان قدس تا خیابان ۱۶ آذر برگزار می‌شود.

هاشمی افزود: علاوه بر برپایی پیاده‌ راه دانشگاه انقلاب، قرار است در روز ۲۲ بهمن ماه در حاشیه راهپیمایی و با حضور دانشگاه‌های مختلف و مشارکت دانشجویان، برنامه‌های هنری- فرهنگی اجرا شود.