بخشنامه ممنوعیت برگزاری اردوهای مختلط به دانشگاه ها ابلاغ شد

آبان ۲۵, ۱۳۹۴

دکتر محمد فرهادی روز دوشنبه در حاشیه مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت: در دو سالی که از فعالیت دولت تدبیر و امید می گذرد، اصلا اردوی مختلط نداشتیم زیرا برگزاری همایش ها، سخنرانی ها و اردوها باید با مجوز هیات نظارت باشد […]

دکتر محمد فرهادی روز دوشنبه در حاشیه مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت: در دو سالی که از فعالیت دولت تدبیر و امید می گذرد، اصلا اردوی مختلط نداشتیم زیرا برگزاری همایش ها، سخنرانی ها و اردوها باید با مجوز هیات نظارت باشد که چنین مجوزی صادر نشده است .
وی تاکید کرد: وزارت علوم به شدت این مساله را رد می کند و در جلسه روسای دانشگاه ها بخشنامه شد که اردوی مختلط و کنسرت برگزار نشود.
فرهادی توضیح داد: در گذشته براساس تفاهم نامه های همکاری بین دانشگاهی که یکی از آنها بین ایران و ایتالیا بود، یک مسافرت و بازدید با حضور دانشجویان و اساتید ایرانی از ایتالیا صورت گرفت که آنهم به صورت مختلط نبود بلکه به اعتقاد ما به درستی مدیریت نشد.
وزیر علوم تصریح کرد: ما از این به بعد مدیریت می کنیم که چنین اردوهایی برگزار نشود و درصورت برگزاری اردوها کاملا به صورت تفکیک شده باشد.