با حضور وزیر محترم علوم، فاز۱ دانشگاه گرمسار رسماً افتتاح شد

شهریور ۷, ۱۳۹۵

فاز۱ دانشگاه گرمسار رسماً به بهره برداری رسید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این مراسم که با حضور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار محترم سمنان، فرماندار محترم شهرستان گرمسار و رؤسای […]

فاز۱ دانشگاه گرمسار رسماً به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این مراسم که با حضور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار محترم سمنان، فرماندار محترم شهرستان گرمسار و رؤسای ادارات و دستگاههای اجرائی شهرستان برگزار شد، فاز۱ دانشگاه گرمسار شامل ساختمان آموزشی دانشکده فنی- مهندسی، سلف سرویس دانشگاه،ساختمان اداری و سردرب ورودی اصلی دانشگاه رسماً به بهره برداری رسید.

در این مراسم همچنین کلنگ ساخت ساختمان چند منظوره دانشگاه شامل آزمایشگاه، کتابخانه، سالن همایش توسط مقام عالی وزارت علوم، جناب آقای دکتر فرهادی به زمین زده شد و از تمبر یاد بود دانشگاه گرمسار رونمائی شد.

در ابتدای این مراسم، پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار با خوش آمد گوئی به حضار، گزارشی از فعالیتهای انجام شده و نیز برنامه های در دست اقدام دانشگاه در بخشهای مختلف عمرانی، آموزشی و رفاهی ارائه نمودند. ایشان در ادامه، با تشکر از کلیه مسئولینی که در تکمیل این پروژه مساعدت داشتند، یاد رؤسای قبلی دانشگاه را نیز گرامی داشتند.

در ادامه، آقای دکتر طاهری فرماندار محترم شهرستان گرمسار گزارشی از اقدامات انجام گرفته در سطح شهرستان را طی یکسال گذشته ارائه نمودند.

در بخش دیگری از این مراسم، آقای دکتر خباز استاندار محترم سمنان، ضمن تبریک هفته دولت،حضور آقای دکتر فرهادی وزیر محترم را در استان خیرمقدم گفتند.

ایشان در ادامه به بیان ویژگیهای استان سمنان پرداخته و آنرا مهد پرورش انسانهای فرهیخته و بزرگی دانستند که بر تارک تاریخ این مرز و بوم درخشیده اند.ایشان برای نمونه،به جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران اشاره نمودند که در طول دوران مبارزه علیه رژیم ستمشاهی و در دوران پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس، هرجا که لازم بوده از هستی خود مایه گذاشته و منشاء خدمات ارزنده ای بوده اند که آخرین آن قبول مدیریت کشور در دوران پرتلاطم اقتصادی اخیر بود.

دکتر خباز با اشاره به اینکه تا چند سال پیش، تنها ۱۰ کشور دارای تورم دو رقمی بودند که متأسفانه ایران یکی از همین ده کشور بود و همین موضوع تبدیل به یکی از بزرگترین حربه های دشمنان نظام در هجمه به کشور شده بود، مهمترین دستاورد دولت تدبیر و امید را مهار تورم کمر شکن ۴۳ درصدی و تبدیل آن به تورم تک رقمی حدود ۸ درصدی دانستند.

ایشان در خاتمه از زحمات تمام مدیران و دست اندرکارانی که در اجراء و تکمیل این پروژه نقش داشتند، خصوصاً مدیریت دانشگاه و نماینده محترم شهرستان گرمسار در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

سپس آقای دکتر کاتب نماینده شهرستانهای گرمسار و آرادان در سخنانی، با تبریک هفته دولت و بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر، حضور آقای دکتر فرهادی وزیر محترم علوم و هیأت همراه را در استان گرامی داشتند و از زحمات آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه و نیز همکارانشان در مجموعه دانشگاه گرمسار، همچنین وزارت نفت که بخشی از هزینه ساخت دانشکده فنی – مهندسی را تقبل نمودند تقدیر و تشکر کردند.

ایشان، با اشاره به راه اندازی قریب الوقوع متروی حاشیه ای تهران به گرمسار و نیز اقدامات در دست اجرای جاده سازی در شهرستان گرمسار، این شهر را به زودی مرکز چهار راه مواصلاتی کشور دانسته و با اشاره به سخنان وزیر محترم راه و شهرسازی در رابطه با تکمیل شهر جدید ایوانکی و موقعیت ویژه گرمسار در جذب سرریز جمعیت پایتخت از یکسو، و از سوی دیگر امکانات بالقوه این شهرستان، آنرا آماده تبدیل به قطب دانشگاهی کشور دانستند و به وزیر محترم علوم پیشنهاد دادند که در آینده نه چندان دور، آموزش دانشجویان در کلیه رشته های تحصیلی در مقطع لیسانس به جای دانشگاههای شهر تهران، دانشگاههای گرمسار عهده دار شوند و مراکز علمی شهر تهران مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) را برعهده بگیرند.

ایشان اعلام داشتند که فضای پیش بینی شده برای دانشگاه گرمسار ۱۰۰ هکتار می باشد که در حال حاضر و در این فاز میزان ۱۶ هکتار آن محصور و محوطه سازی شده است و در ادامه کل ۱۰۰ هکتار به دانشگاه تحویل خواهد شد.

پایان بخش مراسم نیز سخنان جناب آقای دکتر فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری بود. ایشان ضمن اشاره به برخی پروژه های افتتاح شده در سطح استان در هفته دولت در سال جاری، از جمله کارخانه های آرد و کنسانتره میوه در شاهرود، مرکز رشد و خوابگاه دانشجویان در شهر سمنان و دامغان و همینطور دانشگاه گرمسار، عزم دولت را در ایجاد رونق اقتصادی در کشور جدی دانستند.

وزیر علوم دولت تدبیر و امید، با اشاره به زحمات دولت در ۳ سال گذشته، برجام را از دستاوردهای بزرگ دولت تدبیر و امید دانستند که با به سرانجام رسیدن آن، سایه تحریمها از اقتصاد کشور برداشته شد.

دکتر فرهادی، با اشاره به تصمیماتی که دشمنان برای کشور داشتند، اعلام کردند که برنامه آنان این بود که با تحت فشار قراردادن صنعت نفت و کاهش دائم صادرات نفت کشورمان، در نهایت کار را به آنجا برسانند که در نهایت به برنامه «نفت در برابر غذا» برسیم.

ایشان دستاورد دیگر دولت را خودکفائی در تولید گندم دانستند و گفتند که امروز می توانیم با افتخار اعلام کنیم که «سرسفره خودمان نشسته ایم».

از دیگر اقدامات مهم دولت تدبیر و امید به گفته وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، راه اندازی قطارهای محلی و نیز بازسازی مسیرهای ریلی کشور بوده که برخی از آنها حدود ۶۰ سال است تعویض نشده بودند.

ایشان در خاتمه، ضمن تبریک مجدد هفته دولت، از زحمات مدیریت دانشگاه گرمسار و همه مسئولین شهرستان گرمسار که در به سرانجام رساندن این پروژه نقش داشتند تقدیر و تشکر کردند.

IMG_6624   IMG_6630

IMG_6637   IMG_6729