بازدید هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه گرمسار از شرکت صنعتی سناتور به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

دی ۲, ۱۳۹۸

هفته پژوهش و فناوری، هفته ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا کلیه ذی نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود کشور برای آینده، برنامه ریزی و اقدامات بهتر و مناسب تری را در دستور کار خود قرار دهند. […]

هفته پژوهش و فناوری، هفته ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا کلیه ذی نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود کشور برای آینده، برنامه ریزی و اقدامات بهتر و مناسب تری را در دستور کار خود قرار دهند. در این راستا به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، در روز شنبه ۳۰ آذر ماه سال ۱۳۹۸، اعضای هیات رئیسه دانشگاه گرمسار به همراه اعضای هیات علمی دانشگاه با همکاری شرکت تولیدی و صنعتی سناتور به مدیریت محترم جناب آقای مهندس افسریان، بازدیدی را از این شرکت به عمل آوردند.

در این بازدید آقای مهندس افسریان پس از خوشامدگویی به مهمانان دانشگاه گرمسار، خلاصه ای از روند تشکیل و رشد و شکوفایی شرکت سناتور از ابتدای تاسیس (سال ۱۳۸۶) تاکنون را برای مدعوین بیان نمودند. در ادامه ایشان پیشنهاد نمودند که رابطه میان صاحبان صنایع و اساتید دانشگاه بیشتر شود تا هم جوانان و دانشجویان از آموخته های خود به صورت تجربی و نه تئوری صرف بتوانند بهره ببرند و همچنین با کمک و همفکری اساتید دانشگاه بتوان به رشد و شکوفایی صنایع سرعت بیشتری بخشید. سپس ایشان با اشاره به توانمندی جوانان و دانشجویان ایرانی و درخشیدن آنها در المپیادهای مختلف جهانی، خاطرنشان کردند که می توان با آموزشهای مناسب عملی و تجربی جوانان و دانشجویان در صنایع مختلف، نیازمندیهای صنعت کشور را به طور مناسب پوشش داد و کشور را از حیث بسیاری مسائل به خودکفایی رساند و نسبت به خارج از کشور بی نیاز نمود.

سپس آقای دکتر لحمیان (ریاست دانشگاه گرمسار) پس از تشکر از دعوت آقای مهندس افسریان، به بیان مطالبی در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه پرداختند. ایشان ارتباط میان علم و ثروت را حلقه مفقوده در رابطه صنعت و دانشگاه نامیدند و تاکید نمودند که طبق بیانات مقام معظم رهبری “علمی بهتر است که منجر به تولید ثروت شود”. سپس ادامه دادند که شهرستان گرمسار به دلیل وجود شهرکهای صنعتی مختلف موجود در آن موقعیت مناسبی جهت ارتباط میان صنعت و دانشگاه دارا می باشد. ایشان یکی از راهکارهای ایجاد رابطه بیشتر میان صنعت و دانشگاه را مبحث خوشه های فناور و بررسی ایده هایی که به تولید یک محصول منجر شود معرفی نمودند و پیشنهاد نمودند که مبحث خوشه های فناور در مورد شرکت سناتور به مرحله عمل و تفاهم نامه برسد و ابراز امیدواری کردند که این بازدیدها منجر به ایجاد یک راهکار مناسب جهت همکاری بیشتر و بهتر شود.

IMG-20191222-WA0007 - Copy   IMG-20191222-WA0008 - Copy

IMG-20191222-WA0009   IMG-20191222-WA0023