بازدید معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت علوم از ساختمان در دست احداث دانشگاه گرمسار

مرداد ۳۱, ۱۳۹۴

روز پنجشنبه ۹۴/۵/۲۹ جناب آقای دکتر روشن معاونت محترم امور حقوقی و مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ساختمان در دست احداث دانشگاه گرمسار بازدید کردند و از نزدیک در جریان مراحل ساخت آن قرار گرفتند. در این دیدار که پیش از برگزاری مراسم تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید دانشگاه گرمسار برگزار شد، […]

در این دیدار که پیش از برگزاری مراسم تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید دانشگاه گرمسار برگزار شد، آقای دکتر احمدی ریاست پیشین دانشگاه، خلاصه ای از مراحل مطالعاتی و اجرائی پروژه را به اطلاع معاونت محترم وزیر رساندند.

در ادامه، آقای دکتر روشن با اشاره به موقعیت ویژه جغرافیایی و پتانسیل موجود در شهرستان گرمسار و با تقدیر از اقدامات انجام گرفته، بر ضرورت تسریع و تکمیل پروژه ساختمانی تأکید نمودند.