بازدید قائم مقام و معاونان دانشگاه گرمسار از نمایشگاه بسیج دانشجوئی

آبان ۱۷, ۱۳۹۴

قائم مقام ریاست و معاونان دانشگاه گرمسار از نمایشگاه دستاوردهای بسیج دانشگاه در مقابله با تهاجم فرهنگی بازدید نمودند. در این نمایشگاه که به همت بسیج دانشجوئی دانشگاه گرمسار و با مساعدت نیروی مقاومت بسیج شهرستان گرمسار در محوطه بیرونی مقابل ساختمان کلاسها برپا شده است، ضمن پخش سخنرانی های روشنگرانه و نصب تصاویری در […]

در این نمایشگاه که به همت بسیج دانشجوئی دانشگاه گرمسار و با مساعدت نیروی مقاومت بسیج شهرستان گرمسار در محوطه بیرونی مقابل ساختمان کلاسها برپا شده است، ضمن پخش سخنرانی های روشنگرانه و نصب تصاویری در زمینه هشدار به مخاطبین و بیان آثار مخرب ماهواره در زندگی نسل جوان جامعه، به عرضه کالاهای فرهنگی اعم از کتاب و سی دی بطور رایگان پرداخته شده است.

لازم به ذکر است که علاوه بر قائم مقام دانشگاه و معاونان،آقای بابکی نماینده سپاه پاسداران در بسیج دانشجوئی شهرستان و نیز مسئول روابط عمومی و کارشناس فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشتند.

ضنمناً، در خاتمه این بازدید مسئولان از کلاس آموزش روخوانی قرآن کریم که به همت بسیج دانشجوئی دانشگاه گرمسار در محل نمازخانه دانشگاه برگزار می شد نیز حضور یافته و از نزدیک در جریان مشکلات و کمبودهای دانشگاه در این زمینه قرار گرفتند.

100    102 103    104 106    108