اولین نمایشگاه فناوری های نرم

آبان ۲۶, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه دانشگاهیان گرامی می رساند: پارک علم و فناوری استان قم در نظر دارد ششمین جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش کوهرنگ و اولین نمایشگاه فناوری های نرم (ویژه کالاها و خدمات هنری، صنایع دستی، میراث فرهنگی، گردشگری، طراحی، معماری، رسانه، تفریح و بازی، نشر، علوم و معارف اسلامی، روانشناسی، سلامت اجتماعی، خدمات آموزشی، […]

به اطلاع کلیه دانشگاهیان گرامی می رساند:

پارک علم و فناوری استان قم در نظر دارد ششمین جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش کوهرنگ و اولین نمایشگاه فناوری های نرم (ویژه کالاها و خدمات هنری، صنایع دستی، میراث فرهنگی، گردشگری، طراحی، معماری، رسانه، تفریح و بازی، نشر، علوم و معارف اسلامی، روانشناسی، سلامت اجتماعی، خدمات آموزشی، مشاوره و سایر زمینه های مرتبط) را در روزهای ۲۴ الی ۲۶ آذر ماه سال جاری برگزار نماید.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره و نمایشگاه مذکور، به آدرس زیر مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۸۰۵۱۹۰-۰۲۵ (آقای مهندس پورکیالی) در ساعات اداری تماس حاصل فرمایند.

www.qomstp.ir