اولین نشست تخصصی دانشگاه گرمسار با صاحبان صنایع

آبان ۲۲, ۱۳۹۸

اولین نشست تخصصی صاحبان صنایع با جمعی از اساتید، دانشجویان و هیات رئیسه دانشگاه گرمسار در جهت همکاری و گسترش ارتباط فیمابین روز سه شنبه مورخ ۹۸/۸/۲۱ در اتاق جلسات دانشگاه گرمسار تشکیل شد. جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران اغاز گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر […]

جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران اغاز گردید.

در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر لحمیان ضمن بیان خیر مقدم به مهمانان حاضر در جلسه به تحولات و پیشرفت های چشمگیری که دانشگاه گرمسار در زمینه های عمرانی، آموزشی و ارتقاء جایگاه علمی و  پژوهشی دانشگاه صورت گرفته اشاره کردند و آمادگی خود را جهت هر گونه همکاری مستمر و تعامل سازنده که باعث شکل گیری ارتباط دانشگاه گرمسار با شهرک های صنعتی مجاور که نتیجه آن رشد و شکوفایی صنعت و دانشگاه می شود، اعلام کردند.

در ادامه رئیس محترم شورای شهر ایوان کی جناب آقای دکتر اشتری در مورد توسعه جامع ارتباط صنعت و دانشگاه با استفاده از توانمندی های شهر ایوان کی مطالبی را بیان کرده و امادگی خود را جهت هر گونه همکاری در این زمینه اعلام کردند.

سپس رئیس ستاد توسعه ایوان کی جناب اقای مهندس خورسند صنعتی به تبیین سیاست راهبردی، ضرورت تشکیل جلسه و پیوند متقابل دانشگاه و صنعت پرداختند و پیشنهاد تشکیل مجمع مشترک صنعت و دانشگاه را مطرح نمودند.

در بخش طرح مباحث توسط صاحبان صنایع و اساتید دانشگاه جناب آقای دکتر مشتاق معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه  و اهمیت آنها در کمک به حل مشکلات صنعتی توضیحاتی را ارائه کردند. خلاصه مباحثی که بین اعضای هیات علمی و صاحبان صنایع مطرح شد و نظر اجماع برای همکاری های آتی متقابل هم در جهت اجرا و هم در جهت حل مشکلات صورت گرفت، به اختصار شاملموارد ذیل بود:

تلاش در ایجاد رشته های متناسب با صنعت منطقه گرمسار و ایوان کی – ایجاد نمایشگاه صنعتی – تشکیل کار گروه صنعت با دانشگاه – کمک در به روز رسانی دانش کارکنان صنایع –  حمایت از اختراعات دانشجویی – به روز رسانی تجهیزات صنعتی – اشتغال دانشجویان متناسب با رشته تحصیلی – استفاده دانشجویان از تجهیزات و امکانات صنعتی در محل –  معرفی دانشجویان به صنایع جهت انتقال تجربیات – برگزاری کلاس های آموزشی برای دانشجویان با هزینه شرکت های مستقر در شهرک های صنعتی – برگزاری تورهای صنعتی.

دبیر انجمن علمی عمران نیز در مورد بازدید های صنعتی، متناسب سازی بازدید ها و پیوستگی این بازدیدها و اختصاص سهمیه های کارآموزی برای دانشجویان پیشنهاداتی ارائه نمودند.

در انتهای جلسه مدیر محترم ارتباط با صنعت دکتر علی زاده به دانشگاههای نسل جدید که لازمه آن پیشتازی در عرصه فناوری می باشند اشاره کردند و پیشنهاد ایجاد مرکز مطالعات صنعتی در محل دانشگاه گرمسار را بیان نمودند که این طرح با تامین کسری تجهیزات ازمایشگاهی دانشگاه گرمسار از طرف صنعت اجرایی خواهد شد.

نشست مدیران صنایع (4)    IMG_0057

IMG_0031    IMG_0023