اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری در رشته موبایل اپلیکیشن

بهمن ۵, ۱۳۹۸

اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری در رشته موبایل اپلیکیشن در تاریخ های ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه سال جاری در شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) با همکاری استانداری فارس، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، اکادمی بین المللی اپتک، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، پارک […]

mob-app

اولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری در رشته موبایل اپلیکیشن در تاریخ های ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه سال جاری در شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) با همکاری استانداری فارس، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، اکادمی بین المللی اپتک، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، پارک علم و فناوری فارس، پردیس شرکت های دانش بنیان فارس برگزار می گردد. نظر به اینکه مسابقات در دو مرحله ( مرحله اول غیر حضوری و مرحله دوم حضوری ) برگزار خواهد شد لذا خواهشمند است دانشجویان و نخبگان مهارتی و سایر افراد مورد نظر در جامعه هدف نسبت به ثبت نام در سایت مسابقات به نشانی Tvtofars.ir اقدام نمایند.
شایان ذکر است زمانبندی ثبت نام از تاریخ ۲۱ دیماه الی ۲۴ بهمن ماه ۹۸ می باشد و هیچ گونه محدودیتی برای ثبت نام تعداد تیم های شرکت کننده در هر استان برای حضور در این رقابت ها وجود ندارد.