افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه گرمسار و کلنگ زنی ساختمان آتلیه و کارگاهها

آبان ۲, ۱۳۹۶

در مراسمی که عصر روز دوشنبه مورخ ۹۶/۸/۱ با حضور ریاست محترم صندوق رفاه دانشجوئی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، نماینده محترم مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه محترم شهرستان گرمسار، معاونت محترم فرمانداری گرمسار و تعدادی از روسای ادارات شهرستان، همچنین هیأت رئیسه و دانشجویان دانشگاه گرمسار، در مجموعه فرهنگی دانشگاه گرمسار برگزار گردید، کتابخانه مرکزی […]

در مراسمی که عصر روز دوشنبه مورخ ۹۶/۸/۱ با حضور ریاست محترم صندوق رفاه دانشجوئی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، نماینده محترم مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه محترم شهرستان گرمسار، معاونت محترم فرمانداری گرمسار و تعدادی از روسای ادارات شهرستان، همچنین هیأت رئیسه و دانشجویان دانشگاه گرمسار، در مجموعه فرهنگی دانشگاه گرمسار برگزار گردید، کتابخانه مرکزی این دانشگاه افتتاح شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قران مجید آغاز گردید؛ سپس آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار با خوش آمدگویی به میهمانان و حضار خلاصه ای از فعالیتهای انجام گرفته در سال گذشته را اعلام داشتند.

در ادامه، آقای دکتر کاتب نماینده محترم مردم شهرستانهای گرمسار، آرادان و ایوانکی در مجلس شورای اسلامی، به فعالیتهای انجام گرفته و رشد کمی و کیفی در وزارت علوم از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون اشاره نمودند. ایشان با اشاره به ارتقای جایگاه علمی کشور از ۲۴ به ۱۶، شتاب علمی و رشد مقالات علمی در کشور را عالی دانستند.

در بخش دیگری از این مراسم،‌امام جمعه محترم شهرستان، حجت الاسلام والمسلمین آرامی با اشاره به در پیش بودن اربعین سالار شهیدان امام حسین (ع)،‌یکی از اهداف قیام ایشان را رفع جهالت از جامعه دانستند. ایشان با بیان اینکه علم نور است، علم آموزی را وظیفه مهم دانشجویان دانستند.؛ با عنایت به این نکته که علم باید در خدمت جامعه بشری بوده و باعث ایجاد تقوا بشود.

در بخش پایانی این مراسم، آقای مهندس یزدان مهر ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان کشور خلاصه ای از فعالیتهای انجام شده در چهار سال گذشته را ارائه نمودند. ایشان با اشاره به فعالیتهای انجام شده در تابستان سال جاری در بخش خوابگاههای دانشجوئی، اعلام داشنتد که با اصلاحات انجام شده و نصب تجهیزات تمامی خوابگاههای دانشجوئی به سطح ۱ و ۲ ارتقاء یافته و دیگر خوابگاههای سطح ۳ و ۴ و ۵ در سطح دانشگاههای کشور وجود ندارد. ایشان همچنین جهت همکاری در ساخت خوابگاه برای دانشجویان دانشگاه گرمسار با همکاری بخش خصوصی اعلام آمادگی کردند. ایشان در بخش پایانی سخنانشان، به پرداخت مبلغ ۱۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال به دانشجویان متأهل و ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال تسهیلات به دانشجویان مجرد برای زیارت عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی اشاره و اعلام نمودند که در حال حاضر بطور میانگین هر هفته ۸۰۰ نفر به این سفر معنوی اعزام می گردند.

پس از این مراسم، افتتاح کتابخانه مرکزی و همچنین کلنگ آغاز به کار ساخت مجموعه کارگاهها و آتلیه های دانشگاه گرمسار به زمین زده شد.

IMG_0179   JCZL1886 (2)

IMG_0271   IMG_2665