افتتاح فاز ۱ دانشگاه گرمسار با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

شهریور ۶, ۱۳۹۵

به مناسبت هفته دولت، فاز۱ دانشگاه گرمسار با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری خواهد رسید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، همزمان با هفته دولت و در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده، توسط آقای دکتر فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، همزمان با هفته دولت و در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده، توسط آقای دکتر فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، فاز۱ دانشگاه گرمسار مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

در این فاز، ساختمان دانشکده فنی و مهندسی، سلف سرویس دانشگاه،سر درب اصلی، ساختمان اداری و مسجد دانشگاه افتتاح خواهد شد.

همزمان با این بهره برداری، مراسم آغاز به کار ساخت ساختمان چند منظوره دانشگاه که شامل آزمایشگاهها و کارگاهها می باشد نیز توسط مقام عالی وزارت به انجام خواهد رسید.