افتتاح ساختمان آتلیه معماری در هفته دولت

شهریور ۴, ۱۳۹۹

روز دوشنبه مورخ ۹۹/۶/۳ و به مناسبت هفته دولت، طی مراسمی ساختمان آتلیه های معماری دانشگاه گرمسار افتتاح شد. در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین آرامی نماینده محترم ولی فقیه در شهرستان، فرماندار شهرستان گرمسار، اعضای شورای شهر و مدیران دستگاههای اجرائی شهرستان در دانشگاه گرمسار برگزار شد، استاندار سمنان جناب آقای دکتر […]

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین آرامی نماینده محترم ولی فقیه در شهرستان، فرماندار شهرستان گرمسار، اعضای شورای شهر و مدیران دستگاههای اجرائی شهرستان در دانشگاه گرمسار برگزار شد، استاندار سمنان جناب آقای دکتر آشناگر از طریق ویدئو کنفرانس به صورت رسمی ساختمان آتلیه های معماری دانشگاه گرمسار و تعدادی از پروژه های شهرستان را افتتاح نمودند.

در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید و پخش سرود ملی، آقای همتی معاون فرماندار ضمن خوش آمدگوئی به حضار و تبریک هفته دولت، ایام محرم و فرارسیدن سالگرد شهادت حضرت اباعبدالله الحسین را را به آنان تسلیت گفتند.

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین ارامی به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس آقای متقی فرماندار محترم شهرستان پس از خیر مقدم به حاضرین در جلسه، ضمن ارائه ریز برنامه هایی که در هفته دولت افتتاح می گردد، گزارشی از پروژه های اجراء شده در شهرستان گرمسار در سال ۹۹ ارائه نمودند.

در ادامه پس از پخش کلیپی از پروژه های عمرانی شهرستان، جناب آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه ضمن خوشامدگوئی به مهمانان فرارسیدن ایام عزاداری حضرت امام حسین (ع) را  تسلیت گفتند.

سپس ارتباط تصویری با استانداری سمنان و محل انجام پروژه های دیگر شهرستان برقرار شد. همزمان با این ارتباط تصویری و پس از سخنان آقای دکتر آشناگر استاندار محترم سمنان و با دستور ایشان، این پروژه ها رسماً مورد بهره برداری قرار گرفت.

در نهایت حضار از محل ساختمان تازه تاسیس دانشگاه بازدید کردند.

IMG_0017   IMG_0023

IMG_0041   IMG_0055