افتتاح آزمایشگاه و ساختمان آموزشی دانشگاه گرمسار با حضور دکتر واعظی رئیس محترم دفتر رئیس جمهور

مهر ۲۵, ۱۳۹۸

صبح روز پنج شنبه ۹۸/۷/۲۵ فاز دوم و سوم ساختمان های آموزشی و آزمایشگاه زکریای رازی دانشگاه گرمسار با حضور آقای دکتر واعظی ریاست محترم دفتر رئیس جمهور به بهره برداری رسید. دکتر واعظی در بدو ورود مورد استقبال مسئولان استان و شهرستان قرار گرفت. وی برای افتتاح ساختمان آموزشی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با متراژ ۳۸۰۰ […]

دکتر واعظی در بدو ورود مورد استقبال مسئولان استان و شهرستان قرار گرفت. وی برای افتتاح ساختمان آموزشی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با متراژ ۳۸۰۰ مترمربع و محوطه سازی و فضاسازی ۹۵۰۰ مترمربع با اعتبار ۱۲۸ میلیارد ریال به شهرستان گرمسار سفر کرده و در این سفر استاندار سمنان، نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی، و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی وی را همراهی می کنند.

IMG_8546   IMG_8560

IMG_8612   IMG_8616