اعلام نتایج انتخابات شورای صنفی دانشگاه گرمسار

خرداد ۱۳, ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار : پیرو برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشگاه در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، نتایج انتخابات مذکور را به شرح جدول ذیل به اطلاع می رساند. لازم به ذکر است که هیچکدام از داوطلبین حائز اکثریت مطلق آراء (نصف بعلاوه یک کل نفرات شرکت کنندگان در انتخابات) نگردیده و […]

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار :

لازم به ذکر است که هیچکدام از داوطلبین حائز اکثریت مطلق آراء (نصف بعلاوه یک کل نفرات شرکت کنندگان در انتخابات) نگردیده و لذا انتخابات به مرحله دوم کشیده شده است.

انتخابات مرحله دوم شورای صنفی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ ۹۶/۳/۲۱ از ساعت :۸:۰۰ صبح لغایت ۲۴:۰۰ همانروز به روال مرحله اول برگزار خواهد شد.

قابل ذکر است که طبق مقررات، نفرات اول تا چهاردهم فهرست ذیل به مرحله دوم راه یافته اند.

ردیف نام و نام خانوادگی تعداد آراء
۱ ملیکا ولی پور ۱۶۲