اطلاعیه نهایی انتخابات شورای صنفی دانشجویی- دوره چهارم

اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار می رساند : فرآیند انتخابات شورای صنفی دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۲/۲۳  از ساعت ۰۰:۰۱ بامداد آغاز و تا ساعت ۲۳:۵۹ همان روز ادامه خواهد داشت. دانشجویان می بایست جهت رأی دادن، از طریق سامانه گلستان به پنل شخصی خود در سامانه مذکور مراجعه و نسبت به رای دادن به حداکثر ۷نفر از […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار می رساند :

فرآیند انتخابات شورای صنفی دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۲/۲۳  از ساعت ۰۰:۰۱ بامداد آغاز و تا ساعت ۲۳:۵۹ همان روز ادامه خواهد داشت. دانشجویان می بایست جهت رأی دادن، از طریق سامانه گلستان به پنل شخصی خود در سامانه مذکور مراجعه و نسبت به رای دادن به حداکثر ۷نفر از کاندیداهای انتخابات اقدام نمایند. لازم به ذکر است که کاندیداهای انتخابات شورای صنفی می توانند از روز سه­ شنبه مورخ ۹۸/۲/۱۸ تا روز یکشنبه ۹۸/۲/۲۲ نسبت به معرفی خود و برنامه ­هایشان از طریق پوستر یا نوشته برای سایر دانشجویان، صرفاً در محل مشخص شده، اقدام نمایند.

ضمناً، مجدداً‌ تأکید می گردد که جهت شرکت در انتخابات می بایست نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه گلستان اقدام نموده باشید.

راهنمای انجام مراحل انتخابات در سامانه گلستان

اسامی نامزدهای انتخاباتی به شرح جدول ذیل می باشد:

رشته تحصیلی

۱۹ لیلا سپیانی نفت
۲۰ میلاد عبداللهی نفت
۲۱ رضا ترابی نفت

لازم به ذکر است دانشجویان می توانند جهت پیگیری موارد مربوط به انتخابات و بروز هرگونه مشکل در این خصوص، به امور دانشجویی و فرهنگیسرکار خانم دکتر بهـار مراجعه نمایند.