اطلاعیه مهم در مورد متقاضیان وام دانشجوئی

بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

دانشجویان متقاضی وام دانشجویی از روز شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۳ تا پایان ساعت اداری روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۸  فرصت دارند نسبت به درخواست وام دانشجویی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه bp.swf.ir اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کتتد، میبایست پس از تشکیل پرونده در پورتال، اصل […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کتتد، میبایست پس از تشکیل پرونده در پورتال، اصل سند تعهد محضری و شماره حساب بانک تجارت ( به نام خود دانشجو) را تحویل امور دانشجویی” سرکار خانم بهار” نموده تا پس از ثبت در سیستم بتوانند نوع وام خود را از طریق پورتال درخواست دهند.

بدیهی است که دانشجویان در صورت عدم ارائه مدارک فوق و پس ار تاریخ اعلام شده، امکان دریافت وام را نخواهند داشت.

ضمناً، به اطلاع کلیه دانشجویانی که برای اولین بار در سامانه صندوق رفاه ثبت نام نموده و تاکنون وامی دریافت نکرده­ اند می­رساند هر چه سریع­تر مدارک مربوط به تعهدنامه دانشجویی و شماره حساب تجارت خود را (مخصوص دانشجویان روزانه) به امور دانشجویی “سرکار خانم بهار”  تحویل نمایند. در غیر این صورت، صرف ثبت نام اولیه  در سامانه صندوق رفاه دلیلی برای دریافت وام نخواهد بود.

لازم به ذکر است  فرم تعهد نامه دانشجویی را می­توانید از ( انتشارات دانشگاه و یا در سایت دانشگاه بخش امور دانشجویی، قسمت امور وام های دانشجویی) دریافت نمایید.