اطلاعیه مهم در مورد متقاضیان وام دانشجوئی

مهر ۲۳, ۱۳۹۷

دانشجویان متقاضی وام دانشجویی تا پایان ساعت اداری روز یکشنبه ۹۷/۸/۲۰ فرصت دارند نسبت به درخواست وام دانشجویی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه bp.swf.ir اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کتتد، میبایستد پس از تشکیل پرونده در پورتال، اصل سند تعهد محضری و شماره حساب بانک […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کتتد، میبایستد پس از تشکیل پرونده در پورتال، اصل سند تعهد محضری و شماره حساب بانک تجارت ( به نام خود دانشجو) را تحویل امور دانشجویی” سرکار خانم بهار” نموده تا پس از ثبت در سیستم بتوانند نوع وام خود را از طریق پورتال درخواست دهند.

بدیهی است که دانشجویان در صورت عدم ارائه مدارک فوق و پس ار تاریخ اعلام شده، امکان دریافت وام را نخواهند داشت.