اطلاعیه مهم – تغییر دامنه اصلی دانشگاه

شهریور ۱۶, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه همکاران گرامی و دانشجویان محترم می رساند دامنه اصلی دانشگاه به آدرس ugsr.ir  از  روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۰ به آدرس fmgarmsar.ac.ir تغییر خواهد کرد و به طبع آن تمامی زیردامنه های دانشگاه نیز که دارای پسوند ugsr.ir هستند، این پسوند(ugsr.ir) حذف شده و بجای آن پسوند fmgarmsar.ac.ir قرا می گیرد. بدیهی است از […]

به اطلاع کلیه همکاران گرامی و دانشجویان محترم می رساند دامنه اصلی دانشگاه به آدرس ugsr.ir  از  روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۰ به آدرس fmgarmsar.ac.ir تغییر خواهد کرد و به طبع آن تمامی زیردامنه های دانشگاه نیز که دارای پسوند ugsr.ir هستند، این پسوند(ugsr.ir) حذف شده و بجای آن پسوند fmgarmsar.ac.ir قرا می گیرد. بدیهی است از تاریخ مذکور به بعد آدرس دامنه قدیم و تمامی زیردامنه های آن قابل دسترسی نخواهند بود. برای سهولت دسترسی شما عزیزان آدرس های جدید که از روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۰ قابل دسترسی می باشد در جدول ذیل قرار داده شده است.

ردیف آدرس قدیم آدرس جدید
۱ ugsr.ir fmgarmsar.ac.ir