اطلاعیه مهم برای متقاضیان وام دانشجوئی

شهریور ۱۰, ۱۳۹۵

*الزامی بودن ارائه اصل سند تعهد* به اطلاع می رساند مهلت ثبت نام وام های دانشجویی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه تا ۲۰ شهریور۱۳۹۵ تمدید  شد. لازم به ذکر است کلیه دانشجویانی که برای اولین بار برای دریافت وام اقدام می نمایند؛ پس از ثبت نام اولیه باید اصل سند تعهد محضری را  تا […]

*الزامی بودن ارائه اصل سند تعهد*

به اطلاع می رساند مهلت ثبت نام وام های دانشجویی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه تا ۲۰ شهریور۱۳۹۵ تمدید  شد. لازم به ذکر است کلیه دانشجویانی که برای اولین بار برای دریافت وام اقدام می نمایند؛ پس از ثبت نام اولیه باید اصل سند تعهد محضری را  تا پیش از پایان مهلت ثبت نام وام دانشجویی به امور فرهنگی – دانشجویی دانشگاه تحویل داده تا ادامه فرآیند ثبت نام  و تأیید آن ها صورت پذیرد .

دانشجویانی هم که تاکنون اصل سند تعهد را ارائه نکرده اند؛ امکان دریافت وام دانشجویی را در ترم تحصیلی جدید (مهر۱۳۹۵) نخواهند داشت.