اطلاعیه مهم امتحانات و حذف پزشکی

دی ۲۱, ۱۳۹۴

اطلاعیه مهم امتحانات ۱-     کلیه دانشجویان در زمان حضور در جلسه بایستی کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی (کارت دانشجویی و کارت ملی) همراه خود داشته باشند. ۲-    کلیه دانشجویان بایستی آئین نامه امتحاناترا به طور کامل مطالعه کرده و با آگاهی از تمامی بندهای آن بایستی در جلسه امتحان حضور پیدا نمایند. آئین […]

اطلاعیه مهم امتحانات

۲-    کلیه دانشجویان بایستی آئین نامه امتحاناترا به طور کامل مطالعه کرده و با آگاهی از تمامی بندهای آن بایستی در جلسه امتحان حضور پیدا نمایند. آئین نامه امتحانات در قسمت آئین نامه های آموزشی سایت اصلی دانشگاه به آدرس WWW.UGSR.IR قرار گرفته است.

۳-    ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحان، دانشجویان بایستی در حوزه امتحانی خود حضور پیدا کنند چراکه درب حوزه امتحانی ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحانات بسته می­شود.

۴-    با توجه به تبصره ۱ ماده ۱۷ آئین نامه آموزشی دوره­های کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) وزارت علوم، تحقیقات و فن­آوری به شماره ۲۴۴۷۵۹/۲ و به تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۳، اگر دانشجو در درسی بیش از ۱۶/۳ جلسات یا در جلسه امتحان پایان نیمسال آن درس غیبت کند، چنانچه غیبت دانشجو به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه غیر موجه تشخیص داده شود، نمره آن درس صفر و در صورت تشخیص موجه، آن درس حذف می­شود.

لذا دانشجویانی که به علت بیماری یا مشکلات پزشکی خود نمی­توانند در جلسه امتحانی حضور پیدا نمایند، بایستی در اسرع وقت (حداکثر ۲۴ ساعت قبل یا بعد از امتحان) با در دست داشتن مدارک پزشکی معتبر و تاریخ دار خود و با مراجعه به پزشک معتمد دانشگاه به شرح آدرس ذیل، نسبت به تهیه و تایید گواهی پزشکی معتبر و مورد تایید پزشک معتمد دانشگاه به تاریخ روز امتحان مورد نظر و ارائه آن به اداره آموزش دانشگاه حداکثر تا تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۴/۱۱/۷ اقدام نمایند در غیر اینصورت نمره صفر برای آنها در نظر گرفته می شود.

آدرس پزشک معتمد دانشگاه: میدان شهدا (شهرداری سابق)، خیابان شهید منتظری، روبروی بیمارستان امام، ساختمان ولیعصر، طبقه پنجم، مطب دکتر وحید نداف- شنبه الی چهارشنبه ساعت ۱۶ الی ۲۰

لطفا قبل از مراجعه به صورت تلفنی  هماهنگ نمایید. شماره تماس: ۰۲۳۳۴۲۲۳۷۳۸