اطلاعیه عضویت در انجمن ورزشی و کانون دانشجویی هلال احمر

خرداد ۱۷, ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان گرامی: دانشجویان علاقمند به عضویت در انجمن ورزشی و یا کانون دانشجویی هلال احمر، جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به […]

قابل توجه دانشجویان گرامی:

دانشجویان علاقمند به عضویت در انجمن ورزشی و یا کانون دانشجویی هلال احمر، جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به نشانی اینترنتی:  ugsr.sc.uni@gmail.comارسال نمایند.

لازم به ذکر است در صورت کامل نبودن اطلاعات داخل فرم، داوطلب مورد نظر از لیست نهایی حذف می­گردد.

*شرایط عضویت

• گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی
  • نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی
  • عدم کسب معدل مشروط در نیم­سال تحصیلی گذشته
  • عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل­های دارای مجوز در دانشگاه
  • مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.

*دانشجویان علاقه­مند به عضویت در انجمن ورزشی باید حداقل در یکی از رشته های ورزشی دارای مهارت باشند.*

فرم انجمن ورزشی

فرم کانون هلال احمر