اطلاعیه شماره۳: اقدامات اساتید جهت آموزش های غیرحضوری

فروردین ۱۵, ۱۳۹۹

باسلام خدمت اساتید گرامی باتوجه به اینکه سامانه آموزش مجازی دانشگاه در حال آماده سازی می باشد و حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در حال تکمیل تعریف کلاسهای درسی به همراه نام دانشجویان در سامانه مذکور می باشند، مقرر گردید موارد ذیل توسط اساتید محترم (مدعو و هیات علمی) با محوریت برگزاری کلاس های آموزشی آفلاین از […]

باسلام خدمت اساتید گرامی

باتوجه به اینکه سامانه آموزش مجازی دانشگاه در حال آماده سازی می باشد و حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در حال تکمیل تعریف کلاسهای درسی به همراه نام دانشجویان در سامانه مذکور می باشند، مقرر گردید موارد ذیل توسط اساتید محترم (مدعو و هیات علمی) با محوریت برگزاری کلاس های آموزشی آفلاین از طریق تولید محتوا (تهیه فایلهای تصویری، صوتی، پی دی اف، پاورپوینت یا تصاویر جزوات و…) همراه با برگزاری کلاس های آنلاین به منظور رفع اشکال صورت پذیرد:

۱- اساتید موظف هستند که به ازای هر سه جلسه آفلاین یک جلسه آنلاین برای رفع اشکال دانشجویان و توضیحات بیشتر برگزار نمایند. سامانه آنلاین و آموزش نحوه کار با آن متعاقبا اعلام می گردد.

۲-اساتید بایستی محتوای آموزشی در جهت یادگیری بهتر منابع درسی برای دانشجویان تهیه نمایند و آن را از طرق ذیل در اختیار آنها قرار دهد. محتوای آموزشی برای آموزش مجازی صرفاً عبارت است از تهیه فایلهای صوتی یا تصویری (همراه با فایل پی دی اف یا پاورپوینت یا تصاویر جزوات و…) که توسط خود استاد ارائه شده باشد.

۳- اساتید موظف هستند که از تاریخ ۱۶ فروردین کلاسها را به صورت آفلاین و هفته ای از طریق تولید محتوا برگزار نمایند و هر هفته فایل آموزشی مربوط به آن جلسه را به همراه توضیحات (صوتی یا تصویری) (همراه با فایل پی دی اف یا پاورپوینت یا تصاویر جزوات و…) به عنوان کاربر اصلی بر روی گروه های مخصوص شبکه های پیام رسان و اجتماعی مشخص شده از سوی حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه قرار دهند.

همچنین جهت تجمیع تمامی مطالب و بارگذاری مجدد بر روی سایت دانشگاه، فایل های مربوطه را مجددا در گروه مشخص شده در شبکه پیام رسان و اجتماعی مشخص شده با عنوان (نام استاد/نام درس/شماره جلسه آموزشی) ارسال نمایند.

۴-لازم به ذکر است معیار حضور و تشکیل کلاس برای کلیه اساتید (هیئت علمی و مدعو) بارگذاری جلسات هفتگی در سایت دانشگاه و شبکه های پیام رسان ایجاد شده توسط اداره فناوری اطلاعات دانشگاه یا تشکیل آنلاین می باشد و پرداختی بر آن اساس است.

۵-درس براساس طرح درس، جلسه به ارائه شود. محتوای آماده شده مطابق با سرفصل به صورت جلسه به جلسه تهیه و در اختیار دانشجو قرار گیرد. علاوه بر این، لازم است ارتباط با دانشجو برای پاسخگویی و رفع اشکال در ساعت رسمی مقرر انجام شود.زمان کلاس میتواند به ارائه درس، پاسخگویی به سؤالات، رفع اشکال اختصاص یابد. همچنین جهت جبران عقب افتادگی هفته های آموزشی قبل از تعطیلات نوروزی، اساتید مطالب چندین جلسه آموزشی عقب افتاده خود را در هفته های ابتدایی در اختیار دانشجویان قرار دهند و پس از جبران عقب افتادگی ها، هماهنگ و مطابق با تقویم آموزشی مطالب خود را ارئه و در اختیار دانشجویان قرار دهند. به منظور اثربخش نمودن یادگیری، بهتر است استاد متناسب با نوع درس، از طریق ارائه تمرین و تکلیف مستمر، دانشجویان را هدایت نماید. ضروری است بررسی فعالیتهای دانشجویان در کلاس آفلاین از طریق نظارت و ارزشیابی مستمر انجام پذیرد.

۶-شیوه برگزاری آزمون نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.

۷- اساتیدی که تمایل دارند کلیه جلسات را آنلاین برگزار کنند بلامانع است و پس از اطلاع رسانی می توانند آنلاین برگزار نمایند.

۸-اساتید دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی می بایست بخش تئوری دروس خود را به صورت آنلاین یا آفلاین ارائه نمایند.

۹-به ازای هر واحد درس، ۴۰ دقیقه تدریس تئوری و ۱۰ دقیقه رفع اشکال و پاسخگویی به سوالات دانشجویان به صورت هفتگی می بایست برگزار گردد.

۱۰-مدیران گروههای آموزشی موظفند گزارش تشکیل کلاسهای مجازی را به صورت هفتگی به معاونت آموزشی ارسال نمایند و سپس گزارش تجمیع شده به دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزشی دانشگاه منعکس خواهد گردید.

۱۱- در صورت ارائه مطالب به صورت آفلاین توسط اساتید از طرق مختلف به غیر از موارد فوق الذکر بلامانع است. ولیکن اساتید بایستی در کانال های مربوط به دانشگاه نیز نسبت به ارائه و بارگذاری مجدد مطالب خود اقدام نمایند.

آقای قنبری مسئول فناوری اطلاعات دانشگاه به شماره تماس ۰۹۱۰۴۸۸۸۵۲۳  جهت همکاری با پشتیبانی آنلاین معرفی می شوند.

نرم افزار های تولید محتوای ذیل جهت استفاده اساتید محترم از سوی واحد فناوری اطلاعات دانشگاه معرفی گردیده است که پیشنهاد می گردد از نرم افزار شماره ۱ استفاده گردد.

۱- BB Flashback pro 5.42.0.4556

فایل آموزش نصب نرم افزار BB Flashback pro 5.42.0.4556

فایل آموزش فیلم برداری از محیط ویندوز توسط نرم افزار BB Flashback pro 5.42.0.4556

۲- ActivePresenter Pro 8.0.4