اطلاعیه دفتر مشاوره دانشجویی دانشگاه

آذر ۱۹, ۱۳۹۹

مشاوره دانشجویی دانشگاه  به اطلاع  کلیه دانشجویان می رساند؛ دفتر مشاوره آماده ارائه هرگونه خدمات مشاوره ای در زمینه مشکلات فردی، بین فردی، تحصیلی، خانواده و….. می باشد. در این خصوص می توانید با مشاور دانشجویی، “خانم دکتر دوستی” تماس حاصل نمایید. شماره تماس مشاور دانشجویی: ۰۹۳۸۱۱۵۲۱۸۲ هم چنین لازم به ذکر است پیرو فرآیند تکمیل […]

مشاوره دانشجویی دانشگاه

در این خصوص می توانید با مشاور دانشجویی، “خانم دکتر دوستی” تماس حاصل نمایید.

شماره تماس مشاور دانشجویی: ۰۹۳۸۱۱۵۲۱۸۲

هم چنین لازم به ذکر است پیرو فرآیند تکمیل کارنامه سلامت روان سال تحصیلی۹۹، ضرورت تماس مشاور با برخی از دانشجویان جهت تکمیل امور ثبت نام نیز وجود دارد. خواهشمند است در صورت تماس از سوی ایشان،  حتماً همکاری لازم را جهت پاسخگویی داشته باشید.