اطلاعیه در خصوص بازگرداندن کتاب های امانت گرفته شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه

بهمن ۲۵, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی که کتاب از کتابخانه دانشگاه به امانت گرفته اند می رساند: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و ادامه روند برگزاری کلاسها و فعالیت های آموزشی دانشگاه ها به صورت غیرحضوری و همچنین نیاز سایر دانشجویان به کتابهای کتابخانه، به اطلاع می رساند آن دسته از دانشجویان دانشگاه که […]

با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و ادامه روند برگزاری کلاسها و فعالیت های آموزشی دانشگاه ها به صورت غیرحضوری و همچنین نیاز سایر دانشجویان به کتابهای کتابخانه، به اطلاع می رساند آن دسته از دانشجویان دانشگاه که از کتابخانه مرکزی کتاب به امانت گرفته اند، هر چه سریع تر نسبت به بازگرداندن کتابها به کتابخانه دانشگاه نهایتاً تا پایان تاریخ حذف و اضافه ترم جاری (۰۳/۱۲/۱۳۹۹) اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم بازگشت کتابها توسط دانشجو، کتابخانه مرکزی مطابق با قوانین و مقررات، با آن رفتار خواهد کرد.

به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و راحتی دانشجویان، جهت تحویل کتاب های در دست امانت خود می توانند از طریق پست به آدرس زیر اقدام نمایند.

آدرس ساختمان مرکزی دانشگاه گرمسار:

گرمسار- ضلع شمالی بلوار شهید بهشتی- جنب اداره آب شهرستان- کدپستی  ۳۵۸۱۷۵۵۷۹۶

همچنین روی بسته های پستی قید شود (“کتاب امانتی کتابخانه مرکزی دانشگاه گرمسار”). ضمن آنکه توصیه میشود، جهت جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکلی، دانشجویان پس از ارسال کتابهای امانتی خود، رسید محموله پستی را نزد خود نگاه داشته و پس از حضور در دانشگاه به کارشناس امور کتابخانه مرکزی دانشگاه تحویل نمایند.