اطلاعیه درج اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان

مهر ۲۴, ۱۴۰۰

پیرو مصوبه ۸۷ امین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا و عطف به نامه شماره ۱۶۳۵۰۰/۲ مورخه ۱۷/۷/۱۴۰۰ معاون محترم آموزشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و همچنین با عنایت به مصوبات ستاد مبارزه با ویروس کرونا در دانشگاه ؛ مبنی بر لزوم آموزش حضوری در دانشگاه ها و الزام بر اقدام واکسیناسیون کووید-۱۹ توسط […]

پیرو مصوبه ۸۷ امین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا و عطف به نامه شماره ۱۶۳۵۰۰/۲ مورخه ۱۷/۷/۱۴۰۰ معاون محترم آموزشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و همچنین با عنایت به مصوبات ستاد مبارزه با ویروس کرونا در دانشگاه ؛ مبنی بر لزوم آموزش حضوری در دانشگاه ها و الزام بر اقدام واکسیناسیون کووید-۱۹ توسط کلیه دانشجویان به عنوان وظیفه سازمانی و تکلیف اجتماعی به اطلاع می رساند:

-کلیه دانشجویان ایرانی موظف هستند حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ نسبت به بارگذاری Url گواهی واکسیناسیون کووید–۱۹ خود ( مبنی بر تزریق حداقل یک مرحله واکسن ) در سامانه امید مطابق فایل پیوست اقدام نمایند.

– از تاریخ مذکور از ورود و استفاده دانشجویانی که نسبت به ثبت اطلاعات مذکور اقدام ننموده اند به سامانه امید ممانعت به عمل خواهد آمد و هر گونه پیامد ناشی از آن صرفاً متوجه دانشجو خواهد بود.

– حضور کلیه دانشجویان در دانشگاه، خوابگاه، آزمایشگاه و کارگاه ها و ارائه هر گونه خدمات در دانشگاه منوط به ارائه کارت واکسیناسیون کووید-۱۹ خواهد بود.

– دانشجویانی که به دلایل موجه ( اعم از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و …) موفق به تزریق حداقل یک مرحله واکسن نشده اند، درخواست خود را به همراه مستندات از طریق ایمیل s.nikandish.edu.ugsr@gmail.com به منظور بررسی ثبت نمایند.

پس از ورود به سامانه دریافت گواهی واکسن طبق عکس شماره ۱(برای دریافت کلیک نمایید) آدرس url را ذخیره نموده و سپس طبق عکس شماره ۲ (برای دریافت کلیک نمایید) آدرس url ذخیره کرده در مرحله قبل را بارگذاری میکنیم.

سامانه دریافت گواهی واکسن