اطلاعیه ثبت نام اولیه از متقاضیان شرکت در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی۱۳۹۳

آذر ۲۱, ۱۳۹۷

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی۱۳۹۳ که تا پایان شهریور ۱۳۹۸ فارغ التحصیل خواهند شد  می­رساند که در صورت تمایل به شرکت در جشن فارغ التحصیلی ، از امروز  مورخ ۲۱/۰۹/۱۳۹۷ تا ساعت ۱۴:۰۰روز جمعه هفته آینده مورخ۳۰/۰۹/۱۳۹۷ به مدت ۱۰ روز فرصت دارند از طریق انجمن­های علمی رشته­ های  تحصیلی خود، نسبت به ثبت­ نام […]

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی۱۳۹۳ که تا پایان شهریور ۱۳۹۸ فارغ التحصیل خواهند شد  می­رساند که در صورت تمایل به شرکت در جشن فارغ التحصیلی ، از امروز  مورخ ۲۱/۰۹/۱۳۹۷ تا ساعت ۱۴:۰۰روز جمعه هفته آینده مورخ۳۰/۰۹/۱۳۹۷ به مدت ۱۰ روز فرصت دارند از طریق انجمن­های علمی رشته­ های  تحصیلی خود، نسبت به ثبت­ نام اولیه اقدام نمایند. متقاضیان لازم است جهت ثبت­ نام ، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره ملی را خود را اعلام نمایند.

**هزینه ثبت نام از دانشجو:  ۵۰۰.۰۰۰ ریال

**هزینه ثبت نام  برای هر همراه: ۲۰۰.۰۰۰ ریال

زمان دقیق برگزاری مراسم و تعداد مجاز همراه هر دانشجو متعاقباً اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است شرکت دانشجویان ثبت­ نام کننده در این مراسم، پس از تأیید اداره آموزش دانشگاه نسبت به فارغ­ التحصیلی ایشان در مهلت ذکر شده، امکان­پذیرخواهد بود.