تمدید مهلت ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی

دی ۱, ۱۳۹۷

به اطلاع می­رساند به علت درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر ثبت ­نام در جشن فارغ­ التحصیلی، این فرصت تا روز سه­ شنبه مورخ ۹۷/۱۰/۰۴ ساعت۱۶:۰۰ تمدید شد. دانشجویان می­توانند از طریق انجمن­های علمی رشته­­ های تحصیلی خود، نسبت به ثبت ­نام اولیه اقدام نمایند. متقاضیان لازم است جهت ثبت­ نام، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره ملی را […]

متقاضیان لازم است جهت ثبت­ نام، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره ملی را خود را اعلام نمایند.

**هزینه ثبت نام از دانشجو:  ۵۰۰٫۰۰۰ ریال

**هزینه ثبت نام  برای هر همراه: ۲۰۰٫۰۰۰ ریال

زمان دقیق برگزاری مراسم و تعداد مجاز همراه هر دانشجو متعاقباً اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است شرکت دانشجویان ثبت­ نام کننده در این مراسم، پس از تأیید اداره آموزش دانشگاه مبنی بر فارغ­ التحصیلی ایشان در مهلت مقرر، امکان­پذیرخواهد بود.