اطلاعیه تکمیلی برگزاری نیمسال تابستان ۱۴۰۰

مرداد ۱۲, ۱۴۰۰

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار و دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها اطلاعیه سامانه جدید آموزشی (امید) اطلاعیه سامانه جدید جامع آموزش و امتحانات مجازی (امید) پیرو اطلاعیه های پیشین اداره آموزش دانشگاه در خصوص اطلاعیه تقویم آموزشی نیمسال تابستان ۰۰-۱۳۹۹ (۹۳۳) (جهت اطلاع و دریافت کلیک نمایید.) و اطلاعیه اخذ واحد در نیمسال […]

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار و دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها

اطلاعیه سامانه جدید آموزشی (امید)

اطلاعیه سامانه جدید جامع آموزش و امتحانات مجازی (امید)

پیرو اطلاعیه های پیشین اداره آموزش دانشگاه در خصوص

و

اطلاعیه اخذ واحد در نیمسال تابستان ۱۴۰۰ (۹۳۳) (جهت اطلاع و دریافت کلیک نمایید.)

لینک آموزش مجازی و غیر حضوری دروس ارائه شده در سامانه آموزش مجازی دانشگاه و در پنل مربوط به هر یک از دانشجویان از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ ایجاد گردیده است و دانشجویان و اساتید می توانند با مراجه به پنل کاربری خود در کلاس های مذکور حضور بعمل آورند.

سامانه آموزش مجازی مخصوص دانشجویان (جهت ورود کلیک نمایید.)

سامانه آموزش مجازی مخصوص اساتید (جهت ورود کلیک نمایید.)

نکات مهم:

• باتوجه به تاخیر به وجود آمده در شروع نیمسال تابستان کلیه دانشجویان و اساتید موظف به برگزاری کلاس آموزشی جبرانی به مدت ۲ هفته آموزشی (۲ جلسه ) مازاد (جهت تکمیل ۶ هفته آموزشی) علاوه بر برنامه آموزشی اعلامی با هماهنگی اداره آموزش دانشگاه تا قبل از شروع امتحانات نیمسال تابستان (۱۳ الی ۱۴۰۰/۰۶/۱۸) می باشند.
  • با توجه به حد نصاب نرسیدن تعداد دانشجویان در برخی از دروس، دروس مذکور مطابق لیست ذیل حذف گردیده اند. لذا کلیه دانشجویان (دانشجویان دانشگاه گرمسار و دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها) موظف به بررسی برنامه درسی خود در اطلاعات جامع و گزارش ۷۸ ( برنامه هفتگی دانشجو) در سامانه آموزشی گلستان خود مطابق لیست دروس ذیل می باشند.

لیست دروس حذف شده نیمسال تابستان ۱۴۰۰ (۹۹۳) (جهت اطلاع و دریافت کلیک نمایید)

• همچنین برخی از دروس انتخابی توسط دانشجویان دانشگاه گرمسار به شرح لیست ذیل با توجه به عدم رعایت برخی از قوانین آموزشی (عدم رعایت پیش نیاز، نداشتن سوابق نمره مردودی، داشتن سوابق نمره قبولی در درس انتخابی و عدم رعایت سقف واحد (۶ ویا ۸ واحد در نیمسال آخر تحصیل) در نیمسال تابستان) حذف گردیده است.

لیست اسامی دانشجویان دارای درس حذف شده نیمسال تابستان ۹۹۳ به دلیل مشکلات آموزشی (جهت اطلاع و دریافت کلیک نمایید)

دانشجویان در صورت هرگونه ابهام و یا سوالی در خصوص موارد فوق الذکر می توانند مسائل خود را از طریق راه ارتباطی ذیل با اداره آموزش مطابق با برنامه حضور کارکنان اداره آموزش دانشگاه در تعطیلات تابستانه مردادماه ۱۴۰۰ مطرح و پیگیری نمایند.

اطلاعیه برنامه حضور کارکنان اداره آموزش دانشگاه در تعطیلات تابستانه مردادماه ۱۴۰۰ (جهت اطلاع کلیک نمایید.)

دانشجویان گرامی می توانند جهت ارتباط، درخواستها و سوالات خود را با شماره گیری ۳۱۹۳۰۰۰۰-۰۲۳ داخلی ۳۱۳ مطرح نمایند.

فاطمه صفری

f.safari.edu.ugsr@gmail.com