اطلاعیه تمرین انتخابی دانشجویان جهت شرکت در مسابقات دارت کشوری

آذر ۲۶, ۱۳۹۸

با توجه به برگزاری مسابقات دارت دانشجویی کشوری در شهرستان گرمسار، از دانشجویان علاقمند دعوت به عمل می آید جهت تمرین و اموزش های لازم، روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۹/۲۷ از ساعت ۱۲ الی ۱۳ به جناب آقای فاضلی (رئیس کمیته دارت استان سمنان) مستقر در مجتمع کلوا (واقع در بلوار مطهری بین میدان معلم و بسیج) […]

با توجه به برگزاری مسابقات دارت دانشجویی کشوری در شهرستان گرمسار، از دانشجویان علاقمند دعوت به عمل می آید جهت تمرین و اموزش های لازم، روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۹/۲۷ از ساعت ۱۲ الی ۱۳ به جناب آقای فاضلی (رئیس کمیته دارت استان سمنان) مستقر در مجتمع کلوا (واقع در بلوار مطهری بین میدان معلم و بسیج) مراجعه نمایند. ضمناً جهت رفاه دانشجویان محترم سرویس ایاب و ذهاب از دانشگاه (ساعت ۱۲) و بالعکس (ساعت ۱۳) برقرار می باشد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به جناب آقای صفخانی مراجعه نمایید.