اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام هفتمین دوره انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

مهر ۲۰, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در انتخابات جهت عضویت در هفتمین دوره انجمن­ های علمی دانشجویی می­رساند با توجه به حد نصاب نرسیدن ثبت ­نام کنندگان مهلت تکمیل فرم شرکت در انتخابات انجمن­ های علمی و دانشجویی از روز یک­شنبه مورخ ۹۹/۷/۲۰ لغایت پایان روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۷/۲۳ (به مدت ۴ روز) تمدید می­شود. متقاضیان فرم تقاضای عضویت را از […]

به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در انتخابات جهت عضویت در هفتمین دوره انجمن­ های علمی دانشجویی می­رساند با توجه به حد نصاب نرسیدن ثبت ­نام کنندگان مهلت تکمیل فرم شرکت در انتخابات انجمن­ های علمی و دانشجویی از روز یک­شنبه مورخ ۹۹/۷/۲۰ لغایت پایان روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۷/۲۳ (به مدت ۴ روز) تمدید می­شود. متقاضیان فرم تقاضای عضویت را از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به نشانی اینترنی ugsr.sc.uni@gmail.com ارسال نمایند.

جهت دریافت اطاعات بیشتر به فایل های زیر مراجعه نمایید:

اطلاعیه تمدید مهلت انتخابات انجمن علمی

فرم ثبت نام علمی