اطلاعیه بورس تحصیلی کشور چین

اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۶

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار : نظر به اقدامات و تلاش های بعمل آمده و پیرو مذاکرات بنیاد بورس، دولت چین با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) برای سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ موافقت نموده است. بر همین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دول، علاقمندان می توانند با […]

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار :

بر همین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دول، علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی (www.csc.edu.cn/laihuaنسبت به کسب اطلاعات مراحل و نحوه ثبت نام و مشاهده لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) اقدام نمایند.

شایان ذکر است پس از ثبت نام در سامانه فوق الذکر، ضروریست متقاضیان فرم شماره ۱ اطلاعات متقاضیان بورس دول را پس از تکمیل به دبیرخانه بورس دول اداره کل بورس و اعزام دانشجویان به آدرس پست الکترونیکی: ( bdiri@saorg.ir ) تا پایان وقت اداری مورخ ۳ تیرماه ۹۶ برابر با ۲۴ ژون ۲۰۱۷ ارسال نمایند.

بدیهی است، پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم مربوطه به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه نمایند :