اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویی – دوره چهارم

اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار می رساند : فرآیند انتخابات شورای صنفی دانشگاه (دوره چهارم) روز دوشنبه مورخ ۹۸/۲/۲۳ از ساعت۰۰:۰۱ بامداد آغاز و تا ساعت ۲۳:۵۹ همان روز ادامه خواهد داشت. دانشجویان می بایست جهت رأی دادن، از طریقه سامانه گلستان به پنل شخصی خود مراجعه و از آن طریق نسبت به رای دادن به حداکثر ۷نفراز […]

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه گرمسار می رساند :

دانشجویان می بایست جهت رأی دادن، از طریقه سامانه گلستان به پنل شخصی خود مراجعه و از آن طریق نسبت به رای دادن به حداکثر ۷نفراز کاندیداهای انتخابات اقدام نمایند. لازم به ذکر است براساس اطلاعیه واحد انفورماتیک دانشگاه دانشجویان می بایست از طریق آدرس: ۷۸.۳۸.۱۵۶.۲۰۱ وارد صفحه شخصی خود در سامانه گلستان شده و نسبت به رأی دادن اقدام نمایند. هم چنین داوطلبان باید نصف به علاوه یک از کل آرا ء مأخوذه را به دست آورند؛ در غیر این صورت انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.

اسامی داوطلبان واجد شرایط انتخابات شورای صنفی دانشجویی – دوره چهارم

رشته تحصیلی