اطلاعیه انواع وام دانشجویی نیم سال اول سال تحصیلی۹۹-۱۳۹۸

مهر ۱۷, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند از تاریخ ۹۸/۷/۱۵ لغایت ۹۸/۸/۱۵  فرصت دارند نسبت به ثبت درخواست وام دانشجویی و یا تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کنند، باید پس از تشکیل پرونده در پورتال صندوق رفاه دانشجویان، […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به درخواست وام از طریق پورتال اقدام می کنند، باید پس از تشکیل پرونده در پورتال صندوق رفاه دانشجویان، اصل سند تعهد محضری و شماره حساب بانک تجارت ( به نام خود دانشجو) را تحویل امور دانشجویی و فرهنگی« سرکار خانم دکتر بهار» نموده تا پس از ثبت در سیستم بتوانند نوع وام خود را از طریق پورتال درخواست دهند.

لازم به ذکر است می­توانید انواع فرم­های وام و تعهدنامه« مخصوص وام دانشجویی» را از طریق انتشارات دانشگاه و یا از طریق سایت دانشگاه « امور دانشجویی، بخش وام­های دانشجویی» دریافت نمایید.

** بدیهی است که دانشجویان در صورت عدم ارائه مدارک فوق و پس از تاریخ اعلام شده، امکان دریافت وام را نخواهند داشت.**