اطلاعیه آموزش و پرورش گرمسار در مورد خوابگاه دانشجوئی

مهر ۶, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه دانشجویان دختر دانشگاه گرمسار میرساند: اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمسار خوابگاه بوستان دانش را به عنوان خوابگاه دانشجویی (ویژه خواهران) آماده بهره برداری نموده­ است. دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه می­توانند پس از واریز وجه به شماره حساب ۰۱۰۵۱۵۲۵۲۱۰۰۲ به نام خدمات رفاهی آموزش و پرورش گرمسار  نزد بانک ملی ایران، شماره­ […]

به اطلاع کلیه دانشجویان دختر دانشگاه گرمسار میرساند:

اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمسار خوابگاه بوستان دانش را به عنوان خوابگاه دانشجویی (ویژه خواهران) آماده بهره برداری نموده­ است. دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه می­توانند پس از واریز وجه به شماره حساب ۰۱۰۵۱۵۲۵۲۱۰۰۲ به نام خدمات رفاهی آموزش و پرورش گرمسار  نزد بانک ملی ایران، شماره­ ی فیش را بصورت تلفنی(۰۲۳-۳۴۲۳۰۸۰۳) و یا با مراجعه حضوری به خوابگاه به اطلاع سرپرست خوابگاه برسانند.

مدارک لازم جهت رزرو خوابگاه:

1. اصل و کپی کارت دانشجویی
  2. یک قطعه عکس ۴*۳ جهت صدور کارت خوابگاه
  3. اصل فیش واریزی (نسخه صاحب حساب)

*- شایان ذکر است هزینه خوابگاه به ازای هر دانشجو  ۴۰۰۰۰۰۰ ریال در هر نیمسال تحصیلی بوده که می بایست ۵۰ درصد این مبلغ تا ۱۵ مهرماه به حساب واریز و الباقی تا ۱۵ آذر ماه ۹۵ تسویه وفیش آن تحویل گردد .

**- لازم به ذکر است امکان بازدید از خوابگاه برای دانشجویان از تاریخ ۹۵/۶/۲۳ فراهم می باشد. دانشجویان گرامی می توانند جهت هماهنگی با سرپرست خوابگاه (خانم شادلو) به شماره ۰۹۱۲۴۳۲۴۲۳۱ تماس حاصل فرمایند.

***- مدیریت خوابگاه بر عهده آموزش و پرورش شهرستان بوده و دانشگاه گرمسار هیچگونه مسئولیتی در این مورد بر عهده ندارد.

آدرس خوابگاه : خیابان آیت اله سعیدی، روبروی آشپزخانه احسان، خوابگاه قدیم بوستان دانش