اطلاعیه تمدید وام دانشجویی نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

خرداد ۱, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۰ فرصت دارند با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir نسبت به ثبت درخواست و یا تشکیل پرونده و ثبت نام اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می نمایند؛ خواهشمند است فرم های پیوست اطلاعیه وام را با […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می نمایند؛ خواهشمند است فرم های پیوست اطلاعیه وام را با دقت مطالعه و به طور کامل نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید. هم چنین متقاضیان وام ضروری نیز باید فرم مخصوص وام ضروری را تکمیل و همراه سایر مستندات به دانشگاه ارسال نمایند.

دانشجویانی که تاکنون وام نگرفته اند نیز می توانند از طریق ثبت نام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir نسبت به ثبت نام اولیه و دریافت وام اقدام نمایند. افتتاح حساب بانک تجارت به نام خود دانشجو نیز برای کلیه دانشجویان روزانه الزامی است. پس از ثبت نام اولیه می بایست اصل سند تعهد محضری و فرم وام دانشجویی و مدارک ضامن و اطلاعات حساب بانکی دانشجو به اداره رفاه ارائه شود تا امکان تایید اولیه از سوی دانشگاه و ثبت درخواست وام از سوی دانشجو فراهم شود. هم چنین معرفی ضامن و ارائه اصل سند تعهد محضری جهت اخذ وام ضروری است و دانشجویان می بایست نمونه فرم تعهد نامه جدید صندوق رفاه را که در ذیل این اطلاعیه قرار داده شده را تکمیل و به همراه ضامن خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تکمیل و تنظیم آن اقدام نمایند. هم چنین کلیه دانشجویان (وام اولی ها و دانشجویانی که پیش از این نیز وام گرفته و در پورتال پرونده دارند) باید نسبت به ارسال گواهی کسر از حقوق و آخرین حکم کارگزینی ضامن خود ( اعم از شاغل یا بازنشسته) اقدام نمایند. دانشجویانی که در سال های گذشته وام گرفته اند، نیازی به تنظیم دوباره تعهدنامه جدید ندارند.

نکته: دانشجویانی که مبلغ کل دریافتی وام دانشجویی آن ها از سقف ۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال بیشتر شده است، ماده ۱۰ و۱۱  آیین نامه مندرج در این اطلاعیه را به دقت مطالعه و بر همان اساس اقدام نمایند.

هم چنین لازم به ذکر است دانشجویانی که تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ نسبت به ثبت درخواست و ارائه مدارک و مستندات به صورت کامل اقدام نمایند، در اولویت لیست اولیه وام های دانشجویی جهت ارسال به صندوق رفاه و دریافت وام خواهند بود.

فرم وام های دانشجویی (روزانه و شبانه) نیز در سایت دانشگاه/ امور دانشجویی / بخش وام های دانشجویی قرار داده شده است. فقط لازم به ذکر است فرم تعهد نامه جدیدی که در ذیل همین اطلاعیه آمده است؛ مورد تأیید می باشد.

انواع وام های دانشجویی عبارتند از:

وام تحصیلی- ویژه دانشجویان روزانه/  مبلغ وام روزانه برای دانشجویان مجرد تا سقف: ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و برای دانشجویان متأهل تا سقف ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال  در هر نیم سال خواهد بود. هم چنین ارائه سند تأهل برای دانشجویان متأهل ضروری است.

وام شهریه – ویژه دانشجویان شبانه / مبلغ وام شهریه تا سقف ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال خواهد بود که به حساب دانشگاه بابت تأمین بخشی از بدهی شهریه دانشجوی متقاضی واریز خواهد شد

وام ضروری: شامل رویدادهای موارد خاص خواهد بود که عبارتند از:

تولد نوزاد دانشجوی متأهل : ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو: ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات: ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پرهزینه: ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

بیماری خاص و پرهزینه یکی از اعضای تحت تکفل دانشجو: ۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

رویداد ازدواج: ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ یال/  استفاده از این رویداد و امکان دریافت وام ازدواج فقط یک بار در طول تحصیل امکان پذیر خواهد بود.حداکثر تا ۱۸ ماه پس از تاریخ عقد.

دانشجویان توان خواه: ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

دانشجویان برتر و نمونه کشوری و مبتکر: ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ریال

حوادث و بلایای طبیعی: ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

دانشجویان قهرمان ورزشی: ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

لازم به ذکر است متقاضی وام ضروری در هر نیم سال فقط از یک رویداد می تواند استفاده کند. لازم به ذکر است در صورتی که اسناد و مبالغ ارائه شده بیش از میزان مقرر در رویدادهای وام ضروری باشد؛ میزان وام پرداختی به دانشجویان از مبلغ هزینه کرد بیشتر نخواهد بود و در صورت کمتر بودن مبلغ مورد تقاضا از سقف هر رویداد، مطابق مبلغ مقرر در اسناد ارائه شده وام پرداخت خواهد شد. هم جنین مهلت ارائه مستندات و سناد مالی و پزشکی و اعتبار آنان برای دریافت رویدادهای موارد خاص، حوادث و بلایای طبیعی، توان خواه حداکثر تا ۹ ماه پس از وقوع رویداد و برای دانشجویان برتر و نمونه کشوری، مبتکر و قهرمان ورزشی، حداکثر تا۶ ماه پس از دریافت مدارک و صرفاً در دوره تحصیل دانشجو قابل قبول می باشد.

نشانی دانشگاه جهت ارسال مدارک:

آدرس ساختمان مرکزی : گرمسار- ضلع شمالی بلوار شهید بهشتی – نبش خیابان حبله رود – کد پستی ۳۵۸۱۷۵۵۷۹۶

شیوه ثبت نام در پورتال

فرم رویداد موارد خاص وام ضروری۹۹۰۸۱۷

۵۰۰۴_۲آیین نامه نهایی پرداخت و بازپرداخت وامهای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

وام ضروری

وام مسکن متاهلی