اطلاعیه وام دانشجویی – سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰

آبان ۱۰, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ فرصت دارند با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی:www.bp.swf.ir  نسبت به ثبت درخواست و یا تشکیل پرونده و ثبت­نام اولیه اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می­نمایند؛ خواهشمند است فرم­های پیوست اطلاعیه وام را با دقت مطالعه و به […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می­نمایند؛ خواهشمند است فرم­های پیوست اطلاعیه وام را با دقت مطالعه و به طور کامل نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید. هم­چنین متقاضیان وام ضروری نیز باید فرم مخصوص وام ضروری را تکمیل و همراه سایر مستندات به دانشگاه ارسال نمایند.

دانشجویانی که تاکنون وام نگرفته­اند نیز می­توانند از طریق ثبت­نام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir   نسبت به تشکیل پرونده و دریافت وام اقدام نمایند.

• افتتاح حساب بانک تجارت به نام خود دانشجو برای کلیه دانشجویان روزانه الزامی است.
  • پس از ثبت­نام اولیه می­بایست اصل سند تعهد محضری و فرم وام دانشجویی و مدارک ضامن و اطلاعات حساب بانکی دانشجو به اداره رفاه دانشجویی ارائه شود تا امکان تأیید اولیه از سوی دانشگاه و ثبت درخواست وام از سوی دانشجو فراهم شود.
  • ثبت­نام و تشکیل پرونده در پورتال بدون ارائه مدارک و سند تعهد به دانشگاه، امکان دریافت وام را فراهم نخواهد کرد و باید پس از تشکیل پرونده در اولین فرصت نسبت به ارسال مدارک به دانشگاه اقدام نمایید.
  • هم­چنین معرفی ضامن و ارائه اصل سند تعهد محضری جهت اخذ وام، الزامی است و دانشجویان باید نمونه فرم تعهدنامه جدید صندوق رفاه را که در ذیل این اطلاعیه قرار داده شده را تکمیل و به همراه ضامن خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تکمیل و تنظیم آن اقدام نمایند.
  • لازم به ذکر است کلیه دانشجویان (وام اولی­ها و دانشجویانی کهپیش از این نیز وام گرفته و در پورتال پرونده دارند، باید حتماً نسبت به ارسال گواهی کسر از حقوق و آخرین حکم کارگزینی ضامن خود (اعم از شاغل یا بازنشسته) اقدام نمایند.
  • دانشجویانی که در سا­ل­های گذشته وام گرفته­اند، نیازی به تنظیم دوباره تعهدنامه جدید ندارند.

*لازم به ذکر است پس از اعلام بخش­نامه جدید صندوق رفاه در سال تحصیلی۱۴۰۱- ۱۴۰۰، تغییرات احتمالی در شرایط اخذ وام، جزئیات مبالغ و تقویم زمان­بندی درخواست وام، به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

وام مسکن متاهلی

وام ضروری